header logo

Login

Norsk ledende tilbyder av webhotell

Ha opptil 15 nettsteder på en og samme webhotellkonto!

Komplette webhotellpakker

Alle data lagres trygt i Norge!

WEBHOTELL

WEBHOTELL - 70% RABATT PÅ FØRSTE FAKTURA

GH20

15

NOK /mnd

Pris med rabatt. NOK 49

Lagringsplass

10 GB

Domener/nettsted
1

WordPress optimalisert

Ja

Mailbokser
5
MySQL databaser
1
SSH tilgang
Nei

Sitejet Sitebuilder

Nei

GH21

27

NOK /mnd

Pris med rabatt. NOK 89

Lagringsplass
150 GB
Domener/nettsted
5

WordPress optimalisert

Ja

Mailbokser
Ubegrenset
MySQL databaser
25
SSH tilgang
Ja

Sitejet Sitebuilder

Ja

GH22

45

NOK /mnd

Pris med rabatt. NOK 149

Lagringsplass

300 GB

Domener/nettsted
15

WordPress optimalisert

Ja

Mailbokser
Ubegrenset
MySQL databaser
50
SSH tilgang
Ja

Sitejet Sitebuilder

Ja

icon 3

LEADING PROVIDER OF WEB HOSTING

icon 12

SUPER FAST WEBSITES WITH NVME SSD

icon 13

FREE LET'S ENCRYPT CERTIFICATE

icon 8

EASY TO USE

100 % UPTIME GUARANTEE

icon 1

90 DAY MONEY BACK GUARANTEE

icon 3

LEDENDE TILBYDER AV WEBHOTELL

I løpet av 24 har vi vokst til å bli en av de ledende leverandørene av webhotell tjenester i Norge, og tjent tilliten til nærmere 30 000 kunder med våre tjenester for nettsider, epost og domener. Start din reise mot digital suksess med oss, der din tilfredshet er vår største bekreftelse på suksess.

icon 12

RASKE WEBSIDER MED NVME DISKER

Ta nettsiden din til nye høyder med våre NVMe SSD disker, som er opptil 5 ganger raskere enn vanlige SSD disker. Vårt mål er å gi deg den raskeste og mest pålitelige hosting opplevelsen, slik at din online tilstedeværelse alltid er et skritt foran.

icon 13

GRATIS LET'S ENCRYPT SERTIFIKAT

Let's Encrypt innebærer at websiden din blir merket med en grønn hengelås i nettleseren. Dette angir at websiden er sikker, da data blir overført kryptert. Websider med grønn hengelås blir bedre synlig i søkemotorene.

icon 8

ENKELT Å BRUKE

Det er lagt vekt på at det skal være enkelt å bruke kontrollpanelet, slik at du raskt kan publisere webside, sette opp epostadresser osv.

100% OPPETIDSGARANTI

Webside og epost er svært viktig i hverdagen. Vi garanterer at webside og epost har 100% oppetid. Dersom vi mot formodning ikke innfrir dette, vil du motta kompensasjon i henhold til vår SLA.

icon 1

90 DAGER PENGENE TILBAKE GARANTI

Vi ønsker å gi våre kunder valuta for pengene. Hvis du på noen som helst måte ikke blir fornøyd med våre tjenester, gir vi deg uten å stille spørsmål pengene tilbake. Dette gjelder i 90 dager.

Webhotellet er selve fundamentet for din digitale tilstedeværelse, en essensiell tjeneste som gir deg og din virksomhet en plass på internett. Når du velger vårt webhotell, investerer du ikke bare i virtuell eiendom; du sikrer også en plattform som er bygget på pålitelighet, hastighet, og erfaren brukerstøtte.

Med våre webhotelltjenester garanterer vi at din nettside er online og tilgjengelig for kunder og besøkende døgnet rundt, året rundt. Vi tilbyr avansert sikkerhet for å beskytte ditt digitale innhold mot trusler og angrep, samtidig som vi sørger for at nettstedet ditt lastes raskt for å gi besøkende den beste brukeropplevelsen. Dette er kritisk i en tid hvor brukertålmodighet er lav, og sikkerhet er på toppen av alles sinn.

Vår pakke inkluderer også e-post hosting som er integrert med ditt domene, noe som gir et profesjonelt preg på all din forretningskommunikasjon. Vi støtter en rekke programmeringsspråk og databaser, noe som gir deg friheten til å utvikle nettstedet ditt med de teknologiene du foretrekker. Og for de som kanskje ikke er teknisk kyndige, tilbyr vi intuitive verktøy for nettstedbygging som lar deg lage og vedlikeholde en attraktiv nettside uten å måtte kode.

Til slutt, men ikke minst, forstår vi viktigheten av support. Vår dedikerte kundeservice er alltid klar til å assistere deg med ethvert spørsmål eller utfordring du måtte støte på. 

Velg vårt webhotell for en helhetlig løsning som gir deg ro i sinnet, og la oss hjelpe deg med å ta din online tilstedeværelse til neste nivå. Med oss ved din side er du godt posisjonert for å maksimere din suksess på nettet.

Velg norsk datalagring for den ultimate kombinasjonen av sikkerhet, ytelse, og lokal tilknytning. Når dataene dine lagres sikkert innenfor Norges grenser, drar du nytte av en rekke fordeler som går langt utover standard datasikkerhet og tilgjengelighet. Her er hvorfor norsk datalagring er det smarte valget for deg og din virksomhet:

Sikkerhet: Norge er kjent for sine strenge personvernlover og sikkerhetsstandarder. Ved å lagre data her, sikrer du at informasjonen din håndteres i tråd med noen av de mest omfattende regelverkene i verden, inkludert GDPR. Dette gir en ekstra lag med beskyttelse mot misbruk og datainnbrudd.

Ytelse: For brukere basert i Norge betyr lokal lagring at dataene dine er så nær som mulig, noe som reduserer ventetider og forbedrer lastehastigheter. Enten det er for nettstedet ditt, digitale tjenester eller online applikasjoner, garanterer vi at din digitale opplevelse er smidig og effektiv.

Juridisk fordel: Med datalagring i Norge unngår du juridiske komplikasjoner som kan oppstå ved internasjonal lagring. Dine data forblir underlagt norske lover, noe som gir deg og dine brukere en klar forståelse av hvilke rettigheter og forpliktelser som gjelder.

Støtte til norsk økonomi: Ved å velge norsk datalagring, støtter du direkte Norges IT-industri og bidrar til nasjonal vekst og utvikling.

Skreddersydd for norske behov: Våre datalagringstjenester er designet med norske bedrifter og forbrukere i tankene, og sikrer at løsningene våre møter de spesifikke behovene og forventningene til det norske markedet.

Tillit og trygghet for dine brukere: Når dine kunder vet at deres data håndteres og lagres i Norge, bygger det tillit. Denne åpenheten kan være avgjørende for kundeopplevelsen og lojaliteten, og gir en klar fordel i et stadig mer datadrevet landskap.

Vår datalagringstjeneste i Norge tilbyr en balanse mellom sikkerhet, ytelse og bidrag til lokal utvikling, designet for å imøtekomme dine digitale behov på den mest effektive måten. Med vår ekspertise og lokale forankring, gir vi deg ro i sinnet i den digitale æraen. Sikker, effektiv, pålitelig – det er vår forpliktelse til deg.

Våre webhotellpakker er utstyrt med alt nødvendig for et moderne nettsted. Du får et brukervennlig kontrollpanel, webmail, og innsikt gjennom detaljerte besøksstatistikker. Sikkerheten er ivaretatt med antivirus- og spamfilter, i tillegg til daglige backuper for dine data.

Du beholder full kontroll over dine domener og subdomener, inkludert DNS-innstillinger og muligheten for videresending. Vi støtter PHP 8.2 og FTP for enkel filhåndtering.

Enten du bruker WordPress, ønsker å utforske Sitejet Sitebuilder, eller trenger funksjonaliteten til Joomla og Softaculous for å håndtere apper, har vi dekket dine behov. Våre webhotellpakker er designet for å gi deg fleksibiliteten og verktøyene du trenger for å utvikle og vedlikeholde et dynamisk nettsted.

Hvis du skal bruke WordPress, fraråder vi bruk av tradisjonelt webhotell. For WordPress nettsider anbefaler vi å velge spesialisert hosting som er tilpasset WordPress. Les om vår spesialiserte WordPress tjeneste.

Hvis du bor i Norge, aktiveres webhotell-tjenesten din umiddelbart, og fakturaen sendes direkte til din e-post. For deg med adresse utenfor Norge, blir webhotell-tjenesten tilgjengelig straks vi mottar din betaling, enten det er med kort eller PayPal. Start din digitale reise uten forsinkelser!
 
Scroll to Top