header logo

Login

Profesjonell firma e-post

Integrerte kalendere og kontakter

Desktop, Android og iOS apper.

Enterprise sikkerhetsnivå mot spam og angrep

PROFESJONELL EPOST FRA TITAN

Velg plan

TITAN PRO

29
NOK /mnd
Pris pr epostkonto, årlig fakturering

10 GB lagring per e-post konto

Ja

10 videresendinger, 50 e-post alias

Ja

Skybasert infrastruktur, kryptering av data

Ja

Prioritert innboks, e-post lesebekreftelse

Ja

1 klikk import av eksisterende e-post og kontakter

Ja

Egendefinert DKIM

Ja

Avansert anti spam og antivirus beskyttelse

Ja

Påminnelser om e-post oppfølging

Ja

Daglig backup
Ja

E-postmaler

Nei

Send senere

Nei

Send som alias

Nei

Kontakt grupper

Nei

TITAN PREMIUM

49
NOK /mnd
Pris pr epostkonto, årlig fakturering

50 GB lagring per e-post konto

Ja

50 videresendinger, 50 e-post alias

Ja

Skybasert infrastruktur, kryptering av data

Ja

Prioritert innboks, e-post lesebekreftelse

Ja

1 klikk import av eksisterende e-post og kontakter

Egendefinert DKIM

Ja

Avansert anti spam og antivirus beskyttelse

Ja

Påminnelser om e-post oppfølging

Ja

Daglig backup

Ja

E-postmaler

Ja

Send senere

Ja

Send som alias

Ja

Kontakt grupper

Ja

business email image scaled

Profesjonell e-post fra Titan

Titan er den eneste profesjonelle e-post løsningen som er utviklet for å dekke behovene til små firma (dvs. firma med ca 1-50 ansatte).

Du får tilgang til en rekke verktøy og funksjoner som øker produktiviteten, gir bedre oversikt, tilrettelegger for samarbeid og forbedrer kundetilfredsheten.

En av nøkkelfunksjonene til Titan er integrerte delbare kalendere, hvor du enkelt kan planlegge og koordinere møter, hendelser, invitasjoner osv. med ditt team. Du kan f. eks sjekke tilgjengeligheten til team medlemmer og booke møter i deres kalendere. Du trenger bare å ta en rask titt i single-view kalenderen for å finne et tidspunkt for et nytt møte, som passer for deg, klientene dine, og hele teamet ditt.

Det medfølger avansert anti-spam og anti-virus beskyttelse. Bruk av Titan vil dramatisk redusere søppelpost og sårbarhet mot virus. Titan garanterer 100% e-post leveranse og null datatap.

Alt du trenger for å sende e-post som en proff

Titan kombinerer brukervennlig e-post med utrolig kraftige funksjoner som hjelper deg å jobbe smartere og raskere

play [#1001]Created with Sketch. Play Video

E-post, kalender og kontakter samlet på ett sted

Titan gir deg en brukervennlig innboks, samt innebygde kalendere og kontakter, for å hjelpe deg med å holde deg oppdatert på viktige beskjeder og viktige hendelser

EGENDEFINERT DKIM

icon 19

PRIORITERT INNBOKS

INTEGRERTE KALENDERE

icon 21

PLANLEGG SEND

LESEBEKREFTELSE

icon 23

ENTERPRISE SIKKERHET

icon 24

DESKTOP, ANDROID, IOS

SAMARBEID

icon 26

SUPPORT FRA NORGE

EGENDEFINERT DKIM

Du kan velge å ha et ekstra lag med sikkerhet, som sikrer mottakere om at du er den verifiserte avsenderen.

icon 19

PRIORITERT INNBOKS

Sorter de viktigste e-postene dine, slik at du kan fokusere på de som betyr mest. Ikke la dine viktigste klienter vente unødig.

INTEGRERTE KALENDERE

Del kalenderen din, og inviter dine medarbeidere til å samarbeide på tvers av plattformer. Du kan lage integrerte kalendere som inneholder kundemøter, avtaler, invitasjoner, arrangementer, hendelser osv.

icon 21

PLANLEGG SEND

Dersom du har funnet den optimale sendetiden for en kunde, eller om du skal lage en e-post utenom arbeidstid, så kan du planlegge at e-posten skal sendes når den mest sannsynlig blir lest.

LESEBEKREFTELSE

Lurer du på om en potensiell kunde leser en viktig e-post? Med e-post leserbekreftelse blir du varslet øyeblikkelig når mottakeren åpner e-posten din.

icon 23

VIRKSOMHETSSIKKERHET

Avanserte sikkerhetstiltak på enterprise nivå beskytter e-post kontoene dine mot spam, malware, ransomware, phishing etc.

icon 24

DESKTOP, ANDROID, IOS

Lynraske apper for Android, iOS og desktop. Titan fungerer på mobile enheter som mobil, nettbrett og laptop. Titan fungerer uansett hvor du er og når du arbeider.

SAMARBEID

Inneholder effektive verktøy som tilrettelegger for samarbeid og som gir oversikt. Eksempler på dette er integrerte kontakter, integrerte kalendere, integrerte maler etc.

icon 26

STØTTE FRA NORGE

Alle våre support medarbeidere er i Norge. Det er gratis support på e-post og telefon. Det er trygt å vite at noen i Norge hjelper deg.

For alle som gjør forretninger via e-post, så er det viktig å etablere trygghet og tillit. En e-postadresse som inneholder ditt domene gjør at din virksomhet blir tatt seriøst. For de fleste firma så er e-post den mest brukte kontaktformen de har med sine kunder. Du bygger opp din merkevare hver gang du kommuniserer med kundene dine på e-post.

Du kan benytte e-post uten å ha webside. Du trenger kun et domene. Dersom du ikke allerede har et domene, så kan du registrere et nytt domene hos ServeTheWorld.

Titan har innebygget migreringsverktøy, slik at du enkelt kan flytte eksisterende e-post og kontakter til din nye Titan konto. Ta kontakt med kundeservice dersom du trenger hjelp.

kundeservice@servetheworld.net, Tlf 22 22 28 80

Titan fungerer på mobile enheter, som f. eks mobiltelefon, nettbrett, laptop etc. (Android, iOS og desktop apper). Titan fungerer på alle kjente nettlesere. Du har alltid tilgang til e-post uansett hvor du befinner deg.

Alle innkommende e-poster passerer gjennom spam og virusfilter, før de når innboksen din. Bruk av Titan vil dramatisk redusere søppelpost og sårbarhet for virus, malware, phising angrep etc. Det er trygt å vite at e-post tjenestene dine er godt beskyttet.

Titan ble den høyest rangerte e-post programvaren på G2 med en rangering på 4.8/5. Denne rangeringen plasserer Titan foran andre produkter som f. eks Microsoft Outlook og Google Workspace. G2 er en internasjonalt anerkjent plattform som rangerer verdens beste programvare basert på autentiske anmeldelser fra ekte brukere.

Vi anbefaler alle som har webhotell om å benytte Titan e-post. De fleste firma benytter e-post daglig. Det er en god investering å benytte et av markedets beste e-post løsninger.

I bestillingsskjemaet for Titan, så velger du “Bruk eksisterende domene og endre DNS”. Dette innebærer at du har webhotell fra før, og skal bruke et domene som allerede er på webkontoen.

Merk at du ikke trenger å ha tekniske kunnskaper for å komme igang med Titan. Ta kontakt med kundeservice, og vi hjelper deg med alt du trenger for å benytte Titan. Det er ikke nødvendig å fylle ut bestillingsskjema.

kundeservice@servetheworld.net, Tlf 22 22 28 80

INNHOLD TITAN


Integrerte kalendere
Titans delbare kalenderne hjelper til med å koordinere kontaktene og tidsplanene til team medlemmene. Du kan lage kalendere som inneholder hendelser og invitasjoner, samt planlegge møter og arrangementer. Du kan sjekke tilgjengeligheten til team medlemmer, og f. eks sperre av tid i deres kalendere for å få gjort ting raskt og effektivt. Titan fjerner behovet for å vente på svar. Du trenger bare å ta en titt på single-view kalenderen for å finne tid til nye møter, som fungerer for hele teamet ditt.

Android, iOS og webmail apper
Lynraske apper for desktop, Android og iOS.

Garantert e-post leveranse
Titans har et plettfritt rykte når det gjelder IP adresser. Dette sikrer at e-postene dine alltid kommer frem.

Garantert oppetid
Titan garanterer 100% e-post leveranse, og null datatap.

Enterprise sikkerhetsnivå
Titan benytter avansert sikkerhetsteknologi for å holde kontoene dine trygge mot angrep.

SSL, IMAP, POP3
Titan støtter alle e-post protokoller.

Samtale tråder
Titan gir deg en godt organisert e-post opplevelse med samtale tråder. Alle interaksjonene i brukerens innboks blir satt sammen til hele historier, som gjør at du med et øyekast kan se kjernen til historikken. Dette sparer tid for saksbehandler og gir kunden en god opplevelse.

Påminnelser
Ikke la dine kolleger, eller klienter vente. Få arbeidet gjort i tide, hver gang, og gå aldri glipp av en ny frist. Du kan sette opp påminnelser for å sende viktige e-post. Dette kan være automatiserte påminnelser for hva som helst, f. eks for møter, deadlines, frister etc.

E-post slumrer
Titan har en “snooze” funksjon. Denne fjerner en e-post midlertidig fra innboksen, og kan gjenopprettes senere når du har mer tid. Dette bidrar til at innboksen ser mindre uorganisert ut, og mer organisert ut.

Angre sendt e-post
Du trenger aldri mer å angre på at du klikket på send på en e-post. Du kan hente e-posten tilbake og dobbeltsjekke før den treffer kundens innboks. Feil skjer, men i forretningsverden kan en skrivefeil, eller manglende vedlegg utgjøre forskjellen på å få, eller miste en lukrativ avtale.

Samarbeid
Titan har funksjoner som tilrettelegger for samarbeid. Eksempler på dette er integrerte kontakter, integrerte kalendere, integrerte maler etc.

1 klikk import
Det er enkelt å importere alle eksisterende e-poster og kontakter.

E-post maler
Titan har e-post maler som hjelper deg med å sende nye tilpassede e-poster og svare raskt. Denne funksjonen gjør at du ikke trenger å bruke tid på å utarbeide og skrive inneholdet i e-posten helt fra starten av.

Prioritert innboks
Sorter de viktigste e-postene dine, slik at du kan fokusere på de som betyr mest. Ikke la dine viktigste klienter vente unødig.

E-post lesebekreftelse
Lurer du på om en potensiell kunde leser en viktig e-post? Med e-post lesebekreftelse blir du varslet øyeblikkelig når mottakeren åpner e-posten din.

Planlegg send
Dersom du har funnet den optimale sendetiden for en kunde, eller om du skal lage en e-post utenom arbeidstid, så kan du planlegge at e-posten skal sendes når den mest sannsynlig blir lest.

Moderne innbokser
E-post tråder, smarte filtre, skreddersydde push meldinger med mer.

Lag overbevisende e-post
Rik formatering, dra og slipp bilder, inline hyper-linking med mer.

Søk etter hva som helst, og finn det på en blunk
Lynraske søk med avanserte filtre.

Egendefinert DKIM
Ekstra lag med sikkerhets som signerer e-posten din, og som sikrer mottaker om at du er den verifiserte avsenderen.

Avansert søk
Du trenger ikke lenger å miste e-post. Titan har uovertruffene søkefunksjoner for å lete etter e-post.

Signatur bygger
Bruk Titans signatur bygger for å legge til firmaets kontaktinfo, logo og linker.

Vi ønsker å gi våre kunder valuta for pengene. Hvis du på noen som helst måte ikke blir fornøyd med våre tjenester, gir vi deg uten å stille spørsmål pengene tilbake. Dette gjelder i 90 dager.

Scroll to Top