header logo

Login

Ledende tilbyder av dedikert server

Skreddersy din egen server

Leveranse samme dag

Åpent kjøp i 90 dager

DEDIKERT SERVER

INTEL XEON E-2278G

1142
NOK /mnd

3.40 GHz, 8 Core

DDR4 RAM

32 GB

Harddisk i RAID

2 x 480 GB SSD

Dataoverføring
50 TB

Levering samme dag

Ja

Gigabit-nettverk

Ja

AMD RYZEN 9 5950X

1757
NOK /mnd
3.40 GHz, 16 Core
DDR4 RAM
64 GB

Harddisk i RAID

2 x 960 GB SSD

Dataoverføring
50 TB

Levering samme dag

Ja

Gigabit-nettverk

Ja

AMD EPYC 7443

2169
NOK /mnd

2.85 GHz, 24 Core

DDR4 RAM
64 GB

Harddisk i RAID

2 x 960 GB NVMe

Dataoverføring
50 TB

Levering samme dag

Ja

Inntill 25 Gigabit nettverk

Ja

icon 3

LEDENDE TILBYDER AV DEDIKERT SERVER

icon 4

SKREDDERSY DIN EGEN SERVER

icon 7

RABATT PÅ DEDIKERT SERVER

icon 28

VI KAN DRIFTE SERVEREN FOR DEG

icon 4

DATASENTER I NORGE

100% OPPETIDSGARANTI

icon 3

LEDENDE TILBYDER AV DEDIKERT SERVER

ServeTheWorld er en av de ledende aktørene i Norge innen dedikerte servere, og har 24 års erfaring i å levere hosting tjenester. Gjennom årene har vi levert hosting til ca 30 000 kunder.

icon 4

SKREDDERSY SERVER

Du konfigurerer serveren i bestillingsskjemaet. Velg mengde RAM, størrelse på harddisker, antall harddisker, hvilket operativsystem, størrelse på backup, mengde trafikk, nettverks hastighet etc. Dersom du ønsker annen hardware enn det som kan velges i bestillingskjema, så kontakt vår kundeservice. Vi kan levere det meste innen kort tid.

icon 7

15% RABATT PÅ DEDIKERT SERVER

Du velger i bestillingsskjema om du ønsker månedlig eller kvartalsvis betalingsintervall. Hvis du velger kvartalsvis, vil du motta en rabatt på 15% på serveren. Prisene i produktboksene ovenfor gjelder for kvartalsvis fakturering.

icon 28

VI KAN DRIFTE SERVEREN FOR DEG

Du disponerer en egen server, hvor du installerer hva du måtte ønske, og drifter programvaren selv. Du har root tilgang og det medfølger gratis Online Reboot. Dersom du ønsker at ServeTheWorld skal drifte server for deg, ta kontakt med vår kundeservice.

icon 4

DATASENTER I NORGE

ServeTheWorld eier eget moderne datasenter plassert sentralt i Oslo. Datasenteret har kapasitet til ca 4 000 servere. Det benyttes redundant UPS, redundante linjer, redundant strøm (A og B kurs) og ekstra dieselaggregat. Datasenteret holder høy internasjonal standard.

100% OPPETIDSGARANTI

Vi garanterer at infrastruktur som switcher, linjer, UPS, strøm osv. har en oppetid på 100%. Dersom vi mot formodning ikke skulle innfri dette, mottar du 1 døgn gratis hosting per time nedetid. Alle servere som vi tilbyr har RAID inkludert i prisen. Dette innebærer at diskene er speilet, slik at det ikke skal oppstå nedetid dersom en disk blir defekt.

Du disponerer en egen server, hvor du installerer hva du måtte ønske, og hvor du forestår driften av programvaren selv. Du har root tilgang og det medfølger gratis Online Reboot. Serveren leveres med ferdig installert operativsystem.

Den største fordelen med å ha en egen server er at den ikke deles med andre personer. Ved å legge tjenestene dine på en server som ikke deles med andre, kan du forvente opp mot 100% tilgjengelighet og oppetid. Så godt som alle større firmaer har tjenestene sine på dedikerte servere. Vi leverer dedikerte servere til en så lav pris, at nå kan også privatpersoner og mindre firmaer ha tjenestene på en egen server.

Firmaer kan prøve en dedikert server gratis i 7 dager. Dersom du ikke ønsker å beholde serveren, så gir du beskjed innen det har gått 7 dager, og du betaler da ingen ting. Du får de første 7 dagene gratis uansett om du beholder, eller avbestiller serveren.

Serveren leveres med ferdig installert operativsystem. De mest populære operativsystemene er AlmaLinux 9 x64, Ubuntu 22.04 LTS x64, Debian 11 x64 og Windows 2022 Standard x64. Se liste over tilgjengelige operativsystem i bestillingsskjemaet.

Du velger i bestillingsskjema om serveren skal leveres med eller uten Plesk kontrollpanel. I kontrollpanelet administrerer du domener, websider, databaser, e-post med mer. Det medfølger gratis Spam Assassin spamfilter. Plesk kontrollpanel er et av de ledende kontrollpanelene på markedet. Du kan om ønskelig senere oppgradere/nedgradere Plesk.

Plesk Obsidian Web Admin, inntill 10 domener, kr 169 / måned.

Plesk Obsidian Web Pro med WordPress Toolkit, inntill 30 domener, kr 249 / måned.

Plesk Obsidian Web Host med WordPress Toolkit, ubegrenset antall domener, kr 699 / måned.

Våre supportmedarbeidere befinner seg i Norge. Vi gir gratis support på e-post og telefon. Vi har mer enn 24 års erfaring innen hosting. Det er trygt å vite at du kan ringe til en person i Norge når du har behov for support.

Vi garanterer levering av serveren samme arbeidsdag ved bestilling innen kl 14.00. Dersom serveren mot formodning ikke blir levert innen tidsfristen vil du motta 1 måned gratis dedikert server som kompenasjon.

ServeTheWorld eier eget moderne datasenter som er plassert sentralt i Oslo. Datasenteret holder høy internasjonal standard. Det benyttes 80 gigabit internettlinjer mot omverdenen. Dette er noe av det raskeste som er å oppdrive i markedet. Det medfølger 50 TB (50 000 GB) dataoverføring per måned.

Du velger i bestillingsskjema om serveren skal leveres med eller uten Acronis Backup.

Acronis er en av de ledende tilbydere av programvare for backup. Du kan ta backup av så mange servere som du selv ønsker, og har full kontroll over hele livsløpet til backupene via et webgrensesnitt. Det er enkelt å følge med på at det løpende blir tatt backup. Eksempler på medfølger funksjonalitet er Image Backup, Bare Metal Recovery, Restore server som VM og AES-256 kryptering. Dette er en perfekt backup for dedikerte servere og virtuelle servere (VPS).

Vår vakttelefon er tilgjengelig 24/7/365. Henvendelser i arbeidstiden er gratis. Henvendelser etter arbeidstid faktureres.

Vi ønsker å gi våre kunder valuta for pengene. Hvis du på noen som helst måte ikke blir fornøyd med våre tjenester, gir vi deg uten å stille spørsmål pengene tilbake. Dette gjelder i 90 dager

Scroll to Top