header logo

Login

Wordpress logotype simplified
Servetheworld WordPress slider

Ekstrem hastighet på WordPress websider

Websider som laster raskere enn det øyet oppfatter

WordPress hosting levert på kraftig maskinvare

24 års erfaring med hosting av websider og e-post i Norge

WordPress

WordPress pakke som er spesielt utviklet for å gi optimal ytelse, sikkerhet og brukervennlighet for WordPress nettsteder

Du kan forvente en hastighet på dine WordPress websider som er 50% – 500% raskere enn det du opplever for tradisjonelle webhotell. Når du klikker på knapper, menyer etc. på websiden din så skal responsen skje øyeblikkelig. Mange av våre kunder opplever så hurtige websider at øyet ikke oppfatter at det er ventetid. “Magien” bak dette er blant annet teknologier som AccelerateWP og Redis Cache, samt kraftige servere og NVMe disker. Det er kun WordPress websider på serverne, slik at alle innstillinger er optimalisert for WordPress. Du trenger ikke å være IT ekspert for at nettstedet ditt skal laste lynraskt. Vi har her gjort jobben for deg. WordPress pakkene kan hoste henholdsvis 1, 5 og 15 komplette nettsted med e-post. 

WORDPRESS - 70% RABATT PÅ FØRSTE FAKTURA

WP10

29

NOK /mnd

Pris med rabatt. NOK 99

information iconNVMe (Non-Volatile Memory Express) er en høytytende lagringsprotokoll optimalisert for SSD disker. De gir raskere lese- og skrivehastigheter og brukes ofte i moderne datamaskiner, spesielt i høytytende applikasjoner.
Diskplass NVMe

50 GB

information iconWordPress pakkene kan ha henholdsvis 1, 5 og 15 domener. Du kan hoste nettsted på alle domene. Eksempel: WP11 kan ha 5 domener. Du kan dermed hoste 5 forskjellige nettsted, med ubegrenset antall websider.
Domener/nettsted

1

information icon AccelerateWP inkluderer flere optimaliseringsfunksjoner, som objektlagring, forbehandling av CSS og JS, samt forhåndslasting av nettsider.
AccelerateWP

Ja

information icon Redis Cache er en hurtigminneløsning basert på Redis, en in-memory database. Den fungerer som en midlertidig cache for hyppig brukte data, akselererer datahenting og reduserer belastningen på andre lagringsenheter.
Redis Cache

Ja

information icon WordPress Toolkit på Plesk forenkler administrasjonen av WordPress nettsteder med funksjoner som enkel installasjon, sentralisert administrasjon, automatiske oppdateringer og sikkerhetsverktøy. Perfekt for de som håndterer flere nettsteder.
WordPress Toolkit

Ja

information icon WordPress Smart Update er designet for å gjøre oppdateringen av WordPress-nettsider sikrere og mer pålitelige.
WordPress Smart Update

Nei

information icon “Trafikk” refererer til datatrafikken innenfor et IT-system eller nettverk. Dette inkluderer overføring av data, meldinger eller filer mellom enheter eller brukere.
Trafikk

Ubegrenset

information icon En database er en strukturert samling av data organisert i tabeller. Database Management System (DBMS) brukes til administrasjon, og SQL er et vanlig språk for spørringer.
Databaser

Ubegrenset

information icon En e-postkonto er en digital postkasse knyttet til en unik e-postadresse. Den lar brukere sende, motta og lagre e-postmeldinger, og inkluderer innboks, utboks, mapper og kontoinnstillinger. Kan brukes via webmail eller e-postklienter som Outlook.
E-post kontoer

25

information icon Daglig backup betyr at en kopi av dataene blir tatt hver dag. Denne prosessen sikrer at du har en nylig versjon av all viktig informasjon og innhold, noe som er viktig for datagjenoppretting i tilfelle systemfeil, datakorrupsjon, eller andre problemer.
Daglig backup

Ja

information icon SSH (Secure Shell) er en kryptert protokoll for sikker fjernadministrasjon av datamaskiner. Den gir trygg tilkobling og administrasjon av enheter over internett, inkludert sikker filoverføring. SSH brukes mye for sikker nettverkskommunikasjon på standardporten 22.
SSH

Nei

WP11

49

NOK /mnd

Pris med rabatt. NOK 169

Diskplass NVMe

250 GB

Domener/nettsted

5

AccelerateWP

Ja

Redis Cache

Ja

WordPress Toolkit

Ja

WordPress Smart Update

Ja

Trafikk

Ubegrenset

Databaser

Ubegrenset

E-post kontoer

50

Daglig backup

Ja

SSH

Ja

WP12

79

NOK /mnd

Pris med rabatt. NOK 269

Diskplass NVMe

500 GB

Domener/nettsted

15

AccelerateWP

Ja

Redis Cache

Ja

WordPress Toolkit

Ja

WordPress Smart Update

Ja

Trafikk

Ubegrenset

Databaser

Ubegrenset

E-post kontoer

100

Daglig backup

Ja

SSH

Ja

ServeTheWorld har norske eiere, med norsk support og datasenter i Norge

De fleste tilbydere av norskenorwegian flag webhotell har blitt kjøpt opp av utenlandske aktører. ServeTheWorld er blant de få som fremdeles er norsk eide. Alle data lagres i Norge, og du forholder deg til norske lover dersom noe skulle oppstå. Det er trygt å vite at du kan ringe til noen i Norge dersom du trenger hjelp. ServeTheWorld har 24 års erfaring innen hosting, og er idag en av Norges ledende leverandører innen websider og epost. Vi har kunnskapsrike og hjelpsomme medarbeidere som er klare til å hjelpe deg.

servetheworld racks

Bildet er fra en av datahallene i ServeTheWorld sitt datasenter

Det er kun WordPress websider på serverne

Alle WordPress pakkene leveres på våre nye plattform som har nye kraftige servere, og NVMe disker. Disse har sekvensielle lese- og skrivehastigheter som er opptil fem ganger raskere enn tradisjonelle SSD disker, noe som garanterer eksepsjonell ytelse for dine nettsider. Kraftige servere og raske disker er helt avgjørende for å kunne levere raske og stabile WordPress tjenester. Det er kun WordPress websider på serverne. Dette tillater oss å perfeksjonere hver enkelt serverinnstilling spesifikt for optimalisering av WordPress hosting.

Konkurransedyktige priser

ServeTheWorld tilstreber alltid å tilby tjenester av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Våre WordPress pakker er blant de beste som er på markedet, både i og utenfor Norge.

Datasenter i Norge gir økt hastighet på websider for besøkende fra Norge, Norden og Europa

ServeTheWorld eier eget moderne datasenter plassert sentralt i Oslo. Dette bidrar til å øke hastigheten for nettsider som har besøkende fra Norge, samt for nærliggende områder som Norden og Europa. Datasenteret har plass til ca 4000 servere. Det er redundante linjer, kvadruppel redundant UPS og ekstra diesel aggregat. Datasenteret holder en høy internasjonal standard, med moderne energisparende kjøleteknologi.

ALLE WORDPRESS PAKKER INNEHOLDER

E-Post videresending

Lets encrypt SSL sertifikat

Anti Spam & Anti Virus

E-Post aliases

AW Stats

Alle data lagres i Norge

SMTP, POP3, IMAP & Mobile

PHP 8.2, PhpMyAdmin

80 GB høyhastighetslinjer

Ubegrenset antall e-post adresser

FTP kontoer

99.9% oppetidsgaranti

Catch-All

Fast CGI Process Manager (FPM)

90 dager pengene tilbake garanti

Webmail

WordPress Pre-installed

Øyeblikkelig levering

Enkelt å komme igang

WordPress hosting leveres øyeblikkelig, slik at du kan komme i gang med en gang.

Vi flytter alle data gratis for deg

Dersom du allerede har et webhotell hos oss, eller hos en annen tilbyder, så flytter vi alle data til WordPress pakken gratis for deg.

Wordpress logotype simplified

Redis Cache

Redis Cache er en hurtiglagringsløsning som lagrer data direkte i minnet. Dette fungerer som et midlertidig lager for data som ofte etterspørres, noe som bidrar til raskere henting av data, og mindre belastning på andre lagringsenheter. Redis Cache er svært nyttig for å oppnå rask tilgang til data i applikasjoner og systemer.

AccelerateWP

AccelerateWP er designet for å kraftig øke ytelsen til WordPress nettsteder ved å bruke avanserte optimaliserings teknikker. Dette inkluderer objektlagring, optimalisering av CSS- og JS- filer for raskere lastetider, samt forhåndslasting av nettsider for å minimere ventetid. AccelerateWP gjør at WordPress nettsteder blir betydelig raskere, noe som gir en forbedret brukeropplevelse.

Websiden du er på nå, hostes på WP12

Surf litt på websiden vår og legg merke til den raske responsen. Merk deg den umiddelbare reaksjonen på dine klikk, og hvor “snappy” den er. Naviger gjennom menyer og knapper. Det er minimal eller ingen ventetid. En nettside som er rask å navigere på, vil skape et godt inntrykk blant besøkende. Firma som har en rask webside kan forvente mange flere bestillinger og et mye bedre omdømme på internett.

Plesk kontrollpanel med WordPress Toolkit

Plesk gir deg full kontroll over webhotellmiljøet ditt, mens WordPress Toolkit gir sentralisert styring av flere WordPress installasjoner, sikkerhetshåndtering, automatisk oppdatering av temaer/plugins, enkelt utviklings- og staging-miljø, samt mange andre funksjoner som forenkler administrasjonen av WordPress nettstedet ditt.

Dine kunder setter pris på raske websider

Dersom du allerede har en webside i WordPress, så anbefaler vi at du tester den nå. Er websiden rask, eller må du vente på at websiden laster når du klikker på knapper og menyer? Potensielle kunder blir skeptiske dersom de opplever trege websider.

Raske websider gir høyere ranking i søkemotorer

Nettsteder som laster raskt blir prioritert av søkemotorer, noe som fører til en bedre rangering. En bedre plasserings i søkemotorens resultater betyr at flere potensielle besøkende finner veien til din webside, noe som gir økt trafikk, og potensielt fører til flere kunder og økt salg.

WordPress pakkene kan ha henholdsvis 1, 5 og 15 domener. Du kan hoste nettsted på alle domene. Eksempel: WP11 kan ha 5 domener. Du kan dermed hoste 5 forskjellige nettsted, med ubegrenset antall websider.

Webhotell er en allsidig hosting tjeneste som støtter ulike plattformer, inkludert HTML, PHP, Java, og andre. Du kan installere og kjøre forskjellige typer nettsider og applikasjoner på et webhotell.

ServeTheWorld sin WordPress hosting er optimalisert og skreddersydd spesielt for WordPress nettsteder, slik at WordPress websider skal respondere så raskt som overhode mulig. Forskjellen sammenlignet med tradisjonell webhosting kan være ekstrem, da websider som hostes på WordPress ofte er betydelig raskere enn de som hostes på tradisjonelle webhotell.

For de som bruker WordPress lønner seg å velge spesialisert WordPress hosting fremfor et tradisjonelt webhotell.

Her er noen fakta om WordPress:

Stor brukerbase: I år 2024 bruker omtrent 810 millioner nettsteder WordPress. Dette utgjør omtrent 43% av alle nettsteder, og tallet vokser raskt. WordPress har en omfattende brukerbase og et aktivt samfunn som bidrar til utvikling, feilretting og støtte.

Åpen kildekode: WordPress er bygget på åpen kildekode, noe som betyr at kildekoden er tilgjengelig for alle. Dette gir brukere frihet til å tilpasse og distribuere programvaren.

Brukervennlig: Det er enkelt å komme i gang med WordPress, og det er velegnet for både nybegynnere og de med erfaring.

Plugin-støtte: Det er tusenvis av WordPress-plugins tilgjengelige, og de dekker et bredt spekter av kategorier. Dette er små tilleggs-apper som gir ekstra funksjoner til WordPress-nettsteder. Uansett hva slags nettsted du bygger, er det sannsynligvis en plugin som kan hjelpe deg med å oppnå dine mål.

Temaer: WordPress-temaer er designmaler som angir utseendet på nettstedet ditt. De lar deg endre layout, farger og stil uten å påvirke innholdet. Temaer gjør det enkelt å gi nettstedet ditt et profesjonelt utseende uten å måtte lage designet fra bunnen av.

Responsiv design: Moderne WordPress-temaer og nettsteder er ofte responsivt designet for å tilpasses ulike enheter som for eksempel mobiltelefon, nettbrett, laptop, PC etc.

E-handel og sikkerhet: Det er spesifikke plugins for e-handel (f. eks WooCommerce) og sikkerhet (f. eks Wordfence) som lar deg opprette nettbutikker og sikre nettstedet ditt mot potensielle trusler.

Regelmessige oppdateringer: Plattformen blir jevnlig oppdatert for å inkludere nye funksjoner, forbedringer i ytelse og sikkerhetsoppdateringer.

Vi migrerer alle gratis data fra ditt eksisterende webhotell (evt. annen tjeneste) til en av våre WordPress pakker. Du skal ikke oppleve nedetid på websid(er) eller e-post under migreringen.

1. Du kan bestille WordPress pakke på websiden vår, og kontakte supporten vår i etterkant om det praktiske rundt migreringen.

2. Alternativt så kan du ringe oss på tlf 22 22 28 80 og bestille WordPress pakke, og samtidig avtale det praktiske rundt migreringen.

3. Alternativt så kan du sende en epost til salg@servetheworld.net og bestille WordPress pakke. Du må da oppgi firmanavn (dersom firma), navn på kontaktperson, gateadresse, postnummer, post sted og helst tlf. Vi tar så kontakt om det praktiske rundt migreringen.

Det medfølger Plesk kontrollpanel.

Plesk kontrollpanel: Plesk er optimalisert for WordPress hosting for å imøtekomme de spesifikke kravene til WordPress nettsteder. Kontrollpanelet er innrettet for å gi en optimal opplevelse for de som bruker WordPress som plattform, og tilbyr en rekke funksjoner som gjør hosting og administrasjon av WordPress nettsteder enklere.

Enkelt installasjonsprosess: Plesk gjør det enkelt å installere WordPress med få klikk.

Sikkerhetsfunksjoner: Plesk inkluderer sikkerhetsfunksjoner som malware- skanning og SSL sertifikats håndtering for å beskytte WordPress nettsteder mot trusler.

Automatiserte oppdateringer: Plesk har automatiserte oppdateringer, noe som sikrer at nettsteder er oppdaterte med de nyeste sikkerhets forbedringene.

Brukervennlig grensesnitt: Plesk har et intuitivt grensesnitt som gjør det enkelt for brukere å administrere WordPress-spesifikke funksjoner.

Støtte for applikasjons styring: Du kan administrere flere WordPress installasjoner fra ett sted. Plesk har støtte for enkel administrasjon av plugins, temaer og andre WordPress relaterte aspekter.

Vi ønsker å gi våre kunder valuta for pengene. Hvis du på noen som helst måte ikke blir fornøyd med våre tjenester, gir vi deg uten å stille spørsmål pengene tilbake. Dette gjelder i 90 dager.

Scroll to Top