header logo

Login

Previous slide
Next slide

VÅRE PRODUKTER

Domener

Vi tilbyr et stort utvalg av domener. Du har 100% kontroll over domenet, da du selv håndterer DNS, pekere, flyttekode, whois etc. i kontrollpanelet.

Webside og epost

Vi tilbyr små og store pakker med støtte for WordPress, Joomla og mye mer. Gratis Let’s Encrypt sertifikat. 

WORDPRESS

WordPress pakke som er spesielt utviklet for å gi optimal ytelse, sikkerhet og brukervennlighet for WordPress nettsteder.

VPS CLOUD

Vi tilbyr virtuell server (VPS) med lynraske SSD disker. Tjenesten leveres i cloudmiljø. Alle data lagres i Norge. Øyeblikkelig levering.

Dedikert Server

Vi tilbyr kraftige dedikerte servere. Firma kan teste server gratis i 7 dager. Kort bindingstid. Rask levering.

Colocation

Du kan plassere din egen server i vårt nye datasenter i Oslo. Det er kapasitet til ca 4 000 servere. Redundant infrastruktur.

Domener

Webside og epost

WORDPRESS

VPS CLOUD

Dedikert Server

COLOCATION

hvorfor velge oss

icon 1

90 DAGER PENGENE TILBAKE GARANTI

icon 2

FOKUS PÅ SUPPORT

icon 3

LEDENDE HOSTING SELSKAP

icon 4

DATASENTER I NORGE

icon 5

GODE NORSKE PERSONVERNSLOVER

icon 6

VI BRENNER FOR TEKNOLOGI

icon 1

90 DAGER PENGENE TILBAKE GARANTI

Vi ønsker å gi våre kunder valuta for pengene. Hvis du på noen som helst måte ikke blir fornøyd med våre tjenester, gir vi deg uten å stille spørsmål pengene tilbake. Dette gjelder i 90 dager.

icon 2

FOKUS PÅ SUPPORT

Vi har hyggelige og kunnskapsrike medarbeidere som har lang erfaring innen hosting. Vi gir gratis support på telefon og epost. Du velger selv hvordan du ønsker å kontakte oss.

icon 3

LEDENDE HOSTING SELSKAP

Vi er en av de største aktørene i Norge innen hosting, og har 24 års erfaring i å levere hosting tjenester. Gjennom årene har vi levert hosting til ca 30 000 kunder.

icon 4

DATASENTER I NORGE

Vi eier vårt eget datasenter plassert sentralt i Oslo. Datasenteret har kapasitet til ca 4 000 servere. Det benyttes redundant UPS, strøm og dieselaggregat. Det er kameraovervåkning 24/7.

icon 5

GODE NORSKE PERSONVERNSLOVER

Vi har et sterkt fokus på personvern i Norge, da vi har et lovverk som er bygget opp rundt dette. Vi leverer ikke ut dine data til noen uten en norsk rettskraftig kjennelse.

icon 6

VI BRENNER FOR TEKNOLOGI

Alle våre ansatte er genuint interessert i teknologi. Vi er hele tiden på toppen av utviklingen, og sørger for at vi til enhver tid kan tilby de beste og mest relevante tjenestene.

REFERANSEKUNDER OG PARTNERE

Scroll to Top