header logo

Login

Søk domene

servetheworld domain search

DOMENER

content logo

.no domene

I Norge er .no domene den mest populære domenetypen. Kan registreres av både firma og privatpersoner.

139
NOK
/år
content logo

.com domene

På internett er .com domene den mest populære domenetypen. Kan registreres av både firma og privatpersoner.

189
NOK
/år
content logo

.eu domene

I Europa er .eu domene den mest populære domenetypen. Kan registreres av både firma og privatpersoner.

169
NOK
/år
icon 3

LEADING PROVIDER OF DOMAINS

icon 7

LOW PRICES

icon 8

EASY TO USE

icon 9

COMPLETE CONTROL

icon 10

FREE DNS ACCOUNT

icon 11

WE ARE A .NO REGISTRAR

icon 3

LEDENDE TILBYDER AV DOMENER

Vi er en av de største aktørene i Norge innen domener, og har 24 års erfaring i å levere hosting tjenester. Gjennom årene har vi levert hosting til ca 30 000 kunder.

icon 7

KONKURRANSEDYKTIGE PRISER

Vi har generelt lave priser på domener. Merk at vi ikke øker prisene på domener etter det første året, slik mange tilbydere gjør i Norge.

icon 8

ENKELT Å BRUKE

Det er enkelt å administrere domenene fra vårt nye kontrollpanel. Du kan velge mellom norsk og engelsk språk. Alle menyer er enkle og oversiktlige.

icon 9

FULL KONTROLL

I kontrollpanelet kan du sette opp DNS pekere (A, AAAA, CNAME, MX, NS, SRV eller TXT) og www-videresendinger (vanlig eller cloaked) med mer. Du har tilgang til whois, registrarlås, EPP koder etc.

icon 10

GRATIS DNS KONTO

Vi gir bort gratis DNS konto for domener, hvor du har full kontroll over håndtering av domener. Vi gjør dette som en service. Du trenger ikke å flytte domenene til oss.

icon 11

VI ER REGISTRAR FOR .NO DOMENER

Vi er registrar for .no domener. Det har blitt registrert mer enn 750 000 .no domener her i landet. Registraren har som oppgave å håndtere alle aspekter rundt domener på en korrekt og trygg måte.

Et domene er den adressen du benytter på internett til webside og epost. F. eks: www.domenenavn.no

Hvis du setter opp e-postadresser, så vil disse ende på domenenavnet. F. eks: hvasomhelst@domenenavn.no

Alle firma bør registrere sitt eget merkenavn, dvs. å registrerer domene som er likt firmanavnet. Har du et firmanavn som er vanskelig å stave, bør du registrere domener med forskjellige stavemåter.

I tillegg bør firma sikre seg domener med egne produktnavn, samt andre søkekriterier som det er naturlig å bruke for å finnet firmaet på internett.

Det er også populært blant privatpersoner å registrere domenenavn.

Det anbefales å bestille både .no og .com dersom disse er ledige

.no er den vanligste domenetypen i Norge med ca 750 000 registrerte domener.

.com er mest benyttet på verdensbasis. Dersom du har .com domene får du høyere ranking hos Google.

Dersom ditt firma og andre firma har det samme domenenavnet, men med forskjellige endelser, så oppstår det forvirring blant kundene. Det er derfor viktig å sikre seg både .no og .com endelsen på domenet dersom begge er ledige. Du kan enkelt peke begge domenene til samme webside.

Du betaler kun årlig domeneavgift for domener. Det er derfor ikke spesielt kostbart å registrere flere domener.

Potensielle kunder som leter etter websiden til et firma på internett, vet ofte ikke hva som er domenet til websiden. Det vanligste å gjøre er å skrive firmanavnet i søket, da mange firma har dette som domenavn. De fleste som letter forsøker med .no og .com. Du bør derfor registrere både .no og .com domene. 

Vi anbefaler også at du sikrer deg .eu domene. Dette domenet gjelder for alle som bor i Europa og EØS, og er godt innarbeidet internasjonalt.

Mange opplever at domenene sine er viktigere enn firmanavn, gateadresse og telefonnummer. Det gjelder å sikre seg alle domener man har bruk for før de blir registrert av andre, samt tenke over hvilke domener man har bruk for i fremtiden.

Alle domener som skal flyttes til ServTheWorld må bestilles inne fra kundens kontrollpanel.

Du må først bestille et webhotell, eller en gratis DNS konto, dersom du ikke har dette fra før. Du logger så inn og bestiller flytting av domenet inne fra webkontoen.

Dersom du ønsker å flytte domenet til et webhotell, og du ikke har webhotell fra før, så velg “Jeg ønsker å velge domenenavn senere”, når du bestiller webhotellet.

.no domener blir normalt sett flyttet samme dag som du legger inn bestillingen. Flytting av andre domenetyper tar normalt sett noen få dager.

Det er gratis å flytte domener til ServTheWorld.

Vi gir bort gratis DNS konto for domener, hvor du har full kontroll over domenene. Vi gjør dette som en service. Du trenger ikke å flytte domenene til oss.

I kontrollpanelet kan du sette opp DNS pekere (A, AAAA, CNAME, MX, NS, SRV eller TXT) og www-videresendinger (vanlig eller cloaked) med mer. Du har tilgang til whois, registrarlås, EPP koder etc. Alt dette er gratis.

Både firma og privatpersoner kan registrere .no domener. Det samme gjelder for alle andre domenetyper som vi tilbyr.

Scroll to Top